Nieuwe midgetgolfbaan aanleggen

Wilt u een midgetgolfbaan aanleggen? Leuk! Wie is er nu niet opgegroeid met midgetgolf? Wellicht wel het leukste spelletje voor jong en oud. En een echte klassieker die garant staat voor uren spelplezier. En een ware eye-catcher voor uw terras, restaurant, speeltuin, overdekt speelpaleis en camping. Tenminste, als u het goed aanpakt.

Maatwerk midgetgolfbaan aanleggen

Kies voor een baan die bij uw etablissement past. Qua sfeer en uitstraling, maar ook qua thema. Kies daarnaast voor een partner die gespecialiseerd is in uw midgetgolfbaan aanleggen, maar ook ontwerpen en adviseren. Enkel dan komt u tot een resultaat dat een echte blikvanger gaat blijken. Bovendien is een midgetgolfbaan niet alleen leuk voor uw huidige klandizie, maar het trekt ook liefhebbers naar uw terras of speeltuin.

Laat R.O.B. uw midgetgolfbaan aanleggen

Uw droom midgetgolfbaan aanleggen, daar worden wij blij van! Samen met u een (adventure) midgetgolfbaan ontwerpen en ontwikkelen die bij uw wensen, behoeften en etablissement past. Van ontwerp tot en met de totale aankleding met aangelegde paden, verlichting, beplanting, decoratie en alle verdere benodigdheden.

Wij leveren een turn-key project, wanneer wij onze opdracht hebben voltooid kan er direct op uw minigolfbaan gespeeld worden.

Werkwijze nieuwe midgetgolfbaan aanleggen

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we welk thema u graag wilt voor uw adventure minigolfbaan, de wensen die u daarnaast graag in de baan verwerkt ziet worden en welke basismaterialen zoals ondergrond en omranding u graag wilt.

Daarna gaan we het terrein waar de baan komt bekijken en meten deze direct op om zo een goed uitgewerkt ontwerp te kunnen maken.

Tijdens de volgende afspraak zal het ontwerp uiteen gezet worden en eventueel gewenste aanpassingen zullen in het definitieve ontwerp worden meegenomen.

Voor

Na